Stuf is een jong, Belgisch designlabel dat stijlvol meubilair en originele interieuraccessoires brengt. Maar bovenal is Stuf het verhaal van twee enthousiastelingen in hun zoektocht naar een creatieve uitlaatklep.

Bij Stuf betekent creativiteit potentieel zien in al wat zich rondom ons bevindt. Ruwe materialen, afgedankte objecten en restmateriaal, door met een onbevooroordeelde blik naar de wereld te kijken, kan bij Stuf alles een poort zijn naar een nieuwe creatie. Daarom staat bij Stuf ook vooral het experiment centraal: schoonheden en gebreken van materialen worden eigenhandig ontdekt door middel van veelvuldig en herhaaldelijk experiment.

Bovendien wordt dit alles verwezenlijkt zonder het ecologische aspect uit het oog te verliezen. Zo wordt steevast getracht materiaalverlies, zowel als materiaalgebruik, tot een minimum te herleiden. Elk object wordt dan ook teruggebracht naar de essentie, wat resulteert in eerlijke, elegante en sobere creaties.

Windows of Opportunity

8/9/2017

Stuf is geselecteerd om deel te nemen aan de tweede editie van Windows of Opportunity, een designevenement georganiseerd door Flanders DC in het kader van Design September.

Vanaf vandaag valt een deel van onze collectie dan ook te bewonderen in één van de grote etalageramen in de Brusselse Kanselarijstraat. De objecten die aan de voorbijgangers worden voorgesteld zijn het Kleerstaander en het HӨAT.

Wilt u ook eens windowshoppen en een kijkje nemen in onze collectie? Dat kan nog tot en met 1 oktober 2017!

Meer info over Windows of Opportunity: https://www.flandersdc.be/nl/de-creatieve-sector/agenda/windows-of-opportunity

Het Stuf-teaminfo@stuf.be

Jielt Gregoire

ontwerpt stuf

jielt@stuf.be

+32 479 384 246

Jonas Deketelaere

maakt stuf

jonas@stuf.be

+32 476 360 094