HӨAT 1.0

storagespace

De creatie "HӨAT" omvat het summum van de Stuf-filosofie: niet alleen werden bij het originele ontwerp afgedankte objecten herbestemd en ruwe materialen onderworpen aan experiment, ook werd gedacht aan het gebruik van het ontwerp voor verscheidene doeleinden. Bijzettafel of nachtkastje? Extra zitplaats in de woonkamer met opbergfunctie? Div erse bestemmingen zijn mogelijk voor de stoere HӨAT.

Deze variant is de basiscreatie van de HӨAT en werd dan ook als eerste in het leven geroepen.

De kuip van de HӨAT 1.0 bestaat uit afgedankte stalen lijmvaten die gecombineerd worden met sipo voor zowel het tafelblad als de pootjes.

Voor de zitting bestaat de keuze uit katoen, afkomstig van stof dat oorspronkelijk was bestemd voor militaire kostuums of leder. Alle houten en stalen onderdelen worden voorzien van een beschermende waslaag.

2%

OAT_4

Katoen is een 100% natuurlijk product dat wordt gemaakt uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant. Deze stofsoort is zowel duurzaam als gemakkelijk te onderhouden en bevat geen chemische stoffen. Bovendien is katoen hyppoallergeen en irriteert het de huid niet, in tegenstelling tot sommige synthetische weefsels.

Ontworpen en gemaakt in België. Kan op maat besteld worden.